HEMMA

Kom hem från stugan för ett tag sen, ska dit start igen och jag och Hanna ska städa sen går jag ner till stallet och fixar Tazniiisen.
Gått upp halv 7 dom senaste dagarna och mockat 3 boxar och fixat massor av annat. Det har iallafall vart grymt kul :)
Kommer kanske film på hur stugan ser ut sen :)


DÅLIG UPDATE

Åkte ju till Ebba i måndags och kom hem igår sen åkte jag till stallet och direkt hem till Hanna sen. Och nu ska jag duscha sen packa och sen åker vi till stallet och sover i en stuga där tills på måndag så blir dålig update hela veckan. Men vi kanske kommer ha internet i stugan så kanske blir lite update :)



Dålig mobilbild på mig och Tazaniiisen :)


IDAG

Idag skrittade jag ut runt området och Sonja som äger stallet följde med och gick med sin häst Ebbe :)
Sen stretchade jag och masserade en stund.
haha kommer inte på någonting mera att skriva.

Men nu i veckan kommer det bli dålig update  för på måndag åker jag till Ebba och kommer hem på onsdag och på onsdag eller om det var torsdag kväll ska jag och Hanna sova i stuga som står vid stallet tills på måndag för vi ska fixa alla hästarna i stallet och så ska vi fixa Kins alla hästar och det stallet ligger bröve vårat :)

1 JANUARI


Idag red jag barbacka en stund på Tazana i ridhuset. Skritt jobbade henne ganska mycket och lite trav också :)
Hon är fortfarande stel och sånt men mamma tycker jag ska fortsätta rida henne och sen se om hon blir bättre eller sämre.
Och jag vet inte vad jag ska blogga om men hittar väl på nått sen för nu ska jag duscha :)


NY HEADER

Hanna har gjort en ny header till mig. Nu när jag har bloggen själv känns det ju onödigt att ha henne där så då fixade hon en ny åt mig :)

RSS 2.0